The Erotica Project

Art can only be erotic!

The Erotica Project är en musik-humor-duo bestående av Brita Björs och Carl-Erik Carlsson, båda utbildade vid Musikhögskolan i Malmö. De spelar karaktärerna Brita och Carl-Erik, ett frireligiöst gift par som funnit kärlekens budskap i den svenska folkmusiken, närmare bestämt de traditionella snuskvisorna. Det är dessa traditionella snuskvisor, med sin rakt-på-sak-poesi och sin livsbejakande urkraft som blivit makarnas ledstjärna i livet. Brita och Carl-Erik reser land och rike kring för att missionera sitt budskap, sjunga och prata om sex, kroppen, kärlek och Gud.

The Erotica Projects föreläsnings-föreställning Våga! hade premiär 2010. Den började som en föreställning för vuxna i underhållningssyfte men har nu omarbetats till ett skolkoncept för högstadiet och gymnasiet innehållande föreställning, samtal, övningar samt ett inspirationsmaterial. De teman som tas upp är i huvudsak sex och sexualitet, normer och normkritik, kroppen och kärlek till sig själv, relationer och kärlek till andra. The Erotica Project – Våga! fungerar utmärkt att boka in som Skapande skola-projekt.

The Erotica Project kan göra allt från 5-minuters-explosioner till helaftons-föreställningar. Fungerar som tankeväckande skrattframkallande underhållning på festival, seminarium, släktkalas, firmafest, födelsedagsparty, invigning, jubileum, bröllop, för ung och gammal.

För att följa vad som händer i The Erotica Projects universum:
www.facebook.com/theeroticaproject

Klipp från föreställningen Våga! på Malmöfestivalen 2011, mer filmer hittar du under fliken titta-lyssna-njut.

TILL TOPPS